Logo

HOP PRODUCTS s.r.o. a partneři - podnikové vzdělávání zaměstnanců II.

31.10.2019

HOP PRODUCTS s.r.o. a partneři - podnikové vzdělávání zaměstnanců II.

Na základě žádosti o podporu z Operačního programu Zaměstnanost rozhodlo Ministerstvo práce a sociálních věcí o poskytnutí dotace na realizaci projektu HOP PRODUCTS s.r.o. a partneři - podnikové vzdělávání zaměstnanců II., registrační číslo CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0013551, prioritní osa OPZ: 1 Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly.

 

Realizace: 1.10. 2019 – 30.9.2021 

Zapojené subjekty: HOP PRODUCTS s.r.o., FINPOR GS s.r.o., TITAN GS s.r.o. 

Popis: Projekt řeší nízkou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí pracovníků a nesoulad mezi kvalifikační úrovní pracovní síly s požadavky trhu práce.Příčiny problému jsou v nedostatečných zdrojích podniků na průběžné vzdělávání svých zaměstnanců a na podporu moderních systémů řízení lidských zdrojů. Další příčinou je malý zájem pracovní síly se dále vzdělávat s cílem doplnit/změnit si kvalifikaci a také nedostatečná reakce na měnící se požadavky trhu práce z důvodu technologických změn. V rámci projektu budou vzděláváni zaměstnanci v oblasti měkkých a manažerských dovedností. 

Cíl projektu: Cílem projektu je vzdělávání zaměstnanců společností HOP PRODUCTS s.r.o., TITAN GS s.r.o. a FINPOR GS s.r.o. v oblasti měkkých a manažerských dovedností.

Výstupy projektu: Proškolení 12 zaměstnanců společnosti žadatele a partnerů, z toho 3 ve věku nad 54 let.